header proximus

Digitaal IQ van medewerkers brengt uw bedrijf op voorsprong

Maak kennis met de Teams-werkruimte

Digitale disruptie legt veel industrieën het vuur aan de schenen en blijft onze manier van werken voortdurend uitdagen. De optimale beleving voor de medewerker – de Digital Employee Experience of DEX – is daarbij een cruciale succesfactor. Met de juiste tools én het juiste change management ondersteunt Proximus uw digitale werkplek.

In de digital workplace sweetspot zijn technologie, mensen en processen in balans. Enkel nieuwe technologieën introduceren op de bestaande werkplek, zonder uw medewerkers te begeleiden of uw processen aan te passen is vragen om een rampscenario.

Voorsprong op concurrentie
Door op een slimme manier gebruik te maken van digitalisering en het digitale IQ van uw medewerkers te versterken, kunnen ze bijvoorbeeld kennis sneller en beter delen. Het resultaat? U rondt projecten sneller af en brengt producten en diensten sneller op de markt. Wie inzet op een digitale werkplek ontwikkelt op die manier een concurrentieel voordeel en heeft meteen ook een streepje voor in de war for talent.

Gestroomlijnd samenwerken
Interactie tussen de medewerkers en de organisatie staat meer dan ooit centraal. Proximus Advanced Workplace bundelt alle kanalen voor communicatie en samenwerking. Proximus breidde zijn portfolio daartoe uit met Microsoft Teams. Het platform ondersteunt de samenwerking van teamleden in Office 365. Het integreert alle medewerkers, documenten, materiaal en hulpprogramma’s in een digitaal verzamelpunt. Chatten met teamleden, samenwerken aan presentaties, videoconferenties opzetten: dat gebeurt allemaal centraal en makkelijk, binnen de vertrouwde Microsoft-omgeving.

Voordeel via vaste telefonie
Dankzij de integratie met Proximus belt u bovendien rechtstreeks vanuit de Teams-interface met externe medewerkers of partners. De koppeling met de telefonieoplossingen van Proximus biedt trouwens nog meer voordelen: via Business Trunking International volstaat één telefonieoplossing voor alle bedrijfssites, in België en in het buitenland (tien landen zijn nu al ondersteund). Een geavanceerde toepassing voor voice management (VMS) garandeert dan weer dat u geen enkele oproep mist, terwijl u altijd bereikbaar blijft voor nooddiensten.

Begeleid traject versterkt cultuurverandering
De succesvolle adoptie van de moderne werkplek staat of valt met het juiste change management en een goed begeleide gebruikersadoptie. De experts van Proximus vertellen u graag hoe u uw bestaande processen binnen de digitale werkplek integreert. Ze zorgen ervoor dat uw medewerkers de toepassingen binnen de kortste keren omarmen en koesteren. Wanneer uw team dankzij de Advanced Workplace zijn werk optimaal uitoefent, zal ook de klant daar maximaal profijt uit halen. Wilt u aftoetsen of uw bedrijf klaar is voor een nieuwe en toekomstgerichte samenwerkingscultuur? Neem dan zeker contact op met onze experts.