IS UW BEDRIJF OOK TRENDS GAZELLE IN 2019?

Trends Gazellen zijn uitverkoren.

18 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:
groei in omzet
groei in personeel
groei in toegevoegde waarde

Is uw bedrijf ook een van de Trends Gazellen 2019?
Ontdek het vanaf februari 2019 in Trends of verneem het eerstdaags van een van onze adviseurs.

Speciale tarieven

Als Trends Gazelle kan u van speciale advertentietarieven genieten.

ONTDEK HET HIER »

Trends Gazellen package

Wil u uw nominatie als Trends Gazelle nog meer bekend maken? Bestel dan uw Trends Gazellen package.

BESTEL NU »

Methodologie

Hoe wordt u verkozen tot Trends Gazelle?

Trends Gazelle wordt u niet op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch. Trends Gazelle wordt u op basis van harde groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde.
De methodologie is de volgende:

Op basis van een kwantitatieve analyse van de Trends Top onderscheiden we 3 categorieën van bedrijven:
- “kleine bedrijven” (met een brutomarge minder dan 1 mio euro),
- “middelgrote bedrijven” (met een omzet van 1 tot 10 mio euro) en
- “grote bedrijven” (met een omzet van meer dan 10 mio euro).

Vervolgens toetsen we hun balansen van de 5 voorbije boekjaren aan 3 criteria en maken een ranking van de groei-evolutie (in absolute en procentuele cijfers):
- groei in omzet
- groei in personeelsbestand
- groei in cashflow

De bedrijven moeten minstens 20 arbeidsplaatsen hebben gecreëerd sinds de oprichting (voor de kleine bedrijven volstaat 10). Ten slotte toetst de redactie van Trends nog af of de bedrijven een voldoende operationele onafhankelijkheid aan de dag kunnen leggen.

Het bedrijf dat het hoogste in de lijst voorkomt, mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen en wordt in de bloemetjes gezet op de evenementen. Alle andere bedrijven ontvangen het diploma van genomineerde Trends Gazelle 2019.

DE Provinciale Trends GazelleN DOSSIERS & events 2019

De provinciale Trends Gazellen uitreikingen zijn volledig gratis en enkel op uitnodiging voor de genomineerde Trends Gazellen en contacten van de partners. Bent u Trends Gazelle, dan kunt u uw persoonlijke uitnodiging aanvragen aan uw Trends Top contactpersoon of bij een van de partners van Trends Gazellen. Gelieve u wel vooraf in te schrijven aan de hand van de toegangscode die u op uw persoonlijke uitnodiging terugvindt. Inschrijven is mogelijk vanaf 15 november.

30|01
2019

Brussel

Bijhorend Trends-dossier:
31/01/2019

RANKINGS »

06|02
2019

vlaams-brabant

Bijhorend Trends-dossier:
07/02/2019

RANKINGS »

13|02
2019

Limburg

Bijhorend Trends-dossier:
14/02/2019

RANKINGS »

20|02
2019

West-vlaanderen

Bijhorend Trends-dossier:
21/02/2019

RANKINGS »

27|02
2019

antwerpen

Bijhorend Trends-dossier:
28/02/2019

RANKINGS »

13|03
2019

oost-vlaanderen

Bijhorend Trends-dossier:
14/03/2019

RANKINGS »

DE uitreiking van de Nationale Trends GazelleN 2019

De nationale Trends Gazellen zijn toegankelijk voor iedereen tegen betaling, tenzij u een genomineerde Trends Gazelle bent.

Na de reeks regionale dossiers stellen de redacties van Trends en Trends-Tendances een verzamelgids samen, met hierin alle Trends Gazellen 2019. Deze is beschikbaar op 28 maart 2019 en wordt verdeeld samen met Trends. In deze Trends Gazellen Gids vindt u alle artikels en alle rankings van de 10 provincies uit ons land.

27|03
2019

Vlaanderen/Wallonie

Brussels Expo Ė Auditorium 2000,
Miramarstraat, 1020 Brussel.

Bijhorend Trends-dossier én
Trends Gazellen Gids:
28/03/2019

De voordelen voor Trends Gazellen

Als Trends Gazelle heeft u behalve de aandacht die uw bedrijf geniet in het magazine Trends, de mogelijkheid tot netwerken op de Trends Gazellen uitreiking en het officiële Trends Gazelle 2019 diploma, ook een reeks financiële en andere voordelen. Haal het maximum uit uw nominatie, kies uw voordelig visibiliteitspakket of bestel uw Trends Gazellen brand package.

Kies uw voordelig visibiliteitspakket

Als Trends Gazelle kunt u uw nominatie maximaal benutten met een van de 3 voordelige visibiliteitspakketten, exclusief ontwikkeld voor en op maat van u als genomineerde Trends Gazelle. Meer info vindt u hier of bij uw Trends Top contactpersoon op 02 702 70 11 of via topregie@trendstop.be.

MEER INFO »

Bestel uw brand package

Als Trends Gazelle kunt u ook een brand package bestellen om uw nominatie als Trends Gazelle nog meer bekend te maken in uw bedrijf en bij uw contacten. De Trends Gazelle Brand Package bestaat o.a. uit een reeks stickers, balpennen en pins

BESTEL HIER »

Onze partners

Trends Gazellen is een initiatief van Roularta Media Group en het magazine Trends

Met de steun van

x

BNP Paribas Fortis, partner van de Trends Gazellen 2019

Ondernemen vandaag is veeleisender dan ooit. Daarom steunen wij vol overtuiging ondernemingen in hun groei en helpen hun ambities waar te maken. Of het nu om jonge start-ups of gevestigde waarden gaat, zijn wij er om naar hen te luisteren, hen te begrijpen, hen uit te dagen en hen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling en het succes van hun projecten. En dit door middel van aangepaste en innovatieve oplossingen op het gebied van onder meer financiering, debiteurenbeheer, internationale expansie, risicodekking, fusies en overnames. Wij geven hen advies op maat en stellen onze nationale en internationale netwerken voor hen open.
 
Hun succes zorgt voor een positief ondernemingsklimaat in BelgiŽ en vormt de basis van onze economie. Wij zijn dan ook trots om partner te mogen zijn van dit initiatief dat competitieve ondernemingen de nodige erkenning geeft en andere bedrijven inspireert om hun voorbeeld te volgen.
 
Volg ons op Twitter: @bnppfbelgiŽ en @bizcoverbelgiŽ

ondernemingen.bnpparibasfortis.be
www.bnpparibasfortis.be
bizcover.bnpparibasfortis.be

x

Gimv, partner van de Trends Gazellen 2019

Gimv investeert in bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Stuk voor stuk zijn dat ambitieuze groeiers die hun marktpositie willen verstevigen, performanter worden, hun balans willen versterken, internationale markten veroveren…

Met Gimv als onafhankelijke, beursgenoteerde investeringsmaatschappij halen zij een ervaren partner aan boord, met expertise in vier geselecteerde investeringsplatformen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. Onze internationale teams zijn betrokken in het groeitraject van zowat 50 veelbelovende ondernemingen. Zij verkennen graag samen met de ondernemer alle mogelijkheden in de transformatie van diens onderneming tot marktleider. Want investeren betekent meer dan financiële ondersteuning.

Gimv is sinds jaren partner van de Gazellen, het is immers hét netwerk bij uitstek van snelgroeiende ondernemingen en die willen we graag leren kennen.

www.gimv.com

x

Group S, partner van de Trends Gazellen 2019

Als HR-partner ondersteunt Group S werkgevers in hun dagelijkse sociale administratie. Een goede en vlotte loon- en personeelsadministratie en een aangepast HR-beleid zijn ook voor snelgroeiende bedrijven van onschatbare waarde en daarom steunen we de Trends Gazellen.

Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via ťťn aanspreekpunt. Naast het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HR-diensten, juridische begeleiding en HR-software.

www.groups.com

x

Moore Stephens, partner van de Trends Gazellen 2019

Moore Stephens Belgium is een accounting- en consultingbedrijf dat zich zowel op kleine als grote Belgische ondernemingen richt. Hierbij beschikken we over een complete en goed geÔntegreerde dienstverlening, zodat we onze klanten steeds met de passende expertise kunnen begeleiden.

We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

Concreet hebben we een breed gamma van financiŽle en consulting diensten:

 • Accountancy
 • Audit
 • Business Analytics
 • Corporate Finance
 • Strategy
 • Operational Excellence
 • Tax & Legal Services

www.moorestephens.be

x

Robert Half, partner van de Trends Gazellen 2019

De zoektocht naar nieuwe medewerkers is een uitdaging voor elke organisatie. Dit geldt zeker voor snelgroeiende ondernemingen. Daarom vinden we het bij Robert Half belangrijk om de Trends Gazellen te ondersteunen en te inspireren. Als wereldwijde marktleider in gespecialiseerde tijdelijke en permanente rekrutering, denken we graag met u mee.

Onze experts houden rekening met uw sector, business en bedrijfscultuur. Zo vinden we de medewerkers die voor u het verschil maken, en dit in accounting, finance, administratie, legal en IT. Van een administratief bediende tot een interim manager of CEO: wij brengen u in contact met de mensen die uw bedrijf nog meer doen groeien.

www.roberthalf.be

Onze partners

Trends Gazellen is een initiatief van Roularta Media Group en het magazine Trends

Met de steun van

x

BNP Paribas Fortis, partner van de Trends Gazellen 2019

Ondernemen vandaag is veeleisender dan ooit. Daarom steunen wij vol overtuiging ondernemingen in hun groei en helpen hun ambities waar te maken. Of het nu om jonge start-ups of gevestigde waarden gaat, zijn wij er om naar hen te luisteren, hen te begrijpen, hen uit te dagen en hen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling en het succes van hun projecten. En dit door middel van aangepaste en innovatieve oplossingen op het gebied van onder meer financiering, debiteurenbeheer, internationale expansie, risicodekking, fusies en overnames. Wij geven hen advies op maat en stellen onze nationale en internationale netwerken voor hen open.
 
Hun succes zorgt voor een positief ondernemingsklimaat in BelgiŽ en vormt de basis van onze economie. Wij zijn dan ook trots om partner te mogen zijn van dit initiatief dat competitieve ondernemingen de nodige erkenning geeft en andere bedrijven inspireert om hun voorbeeld te volgen.
 
Volg ons op Twitter: @bnppfbelgiŽ en @bizcoverbelgiŽ

ondernemingen.bnpparibasfortis.be
www.bnpparibasfortis.be
bizcover.bnpparibasfortis.be

x

Gimv, partner van de Trends Gazellen 2019

Gimv investeert in bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Stuk voor stuk zijn dat ambitieuze groeiers die hun marktpositie willen verstevigen, performanter worden, hun balans willen versterken, internationale markten veroveren…

Met Gimv als onafhankelijke, beursgenoteerde investeringsmaatschappij halen zij een ervaren partner aan boord, met expertise in vier geselecteerde investeringsplatformen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. Onze internationale teams zijn betrokken in het groeitraject van zowat 50 veelbelovende ondernemingen. Zij verkennen graag samen met de ondernemer alle mogelijkheden in de transformatie van diens onderneming tot marktleider. Want investeren betekent meer dan financiële ondersteuning.

Gimv is sinds jaren partner van de Gazellen, het is immers hét netwerk bij uitstek van snelgroeiende ondernemingen en die willen we graag leren kennen.

www.gimv.com

x

Group S, partner van de Trends Gazellen 2019

Als HR-partner ondersteunt Group S werkgevers in hun dagelijkse sociale administratie. Een goede en vlotte loon- en personeelsadministratie en een aangepast HR-beleid zijn ook voor snelgroeiende bedrijven van onschatbare waarde en daarom steunen we de Trends Gazellen.

Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via ťťn aanspreekpunt. Naast het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HR-diensten, juridische begeleiding en HR-software.

www.groups.com

x

Moore Stephens, partner van de Trends Gazellen 2019

Moore Stephens Belgium is een accounting- en consultingbedrijf dat zich zowel op kleine als grote Belgische ondernemingen richt. Hierbij beschikken we over een complete en goed geÔntegreerde dienstverlening, zodat we onze klanten steeds met de passende expertise kunnen begeleiden.

We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

Concreet hebben we een breed gamma van financiŽle en consulting diensten:

 • Accountancy
 • Audit
 • Business Analytics
 • Corporate Finance
 • Strategy
 • Operational Excellence
 • Tax & Legal Services

www.moorestephens.be

x

Robert Half, partner van de Trends Gazellen 2019

De zoektocht naar nieuwe medewerkers is een uitdaging voor elke organisatie. Dit geldt zeker voor snelgroeiende ondernemingen. Daarom vinden we het bij Robert Half belangrijk om de Trends Gazellen te ondersteunen en te inspireren. Als wereldwijde marktleider in gespecialiseerde tijdelijke en permanente rekrutering, denken we graag met u mee.

Onze experts houden rekening met uw sector, business en bedrijfscultuur. Zo vinden we de medewerkers die voor u het verschil maken, en dit in accounting, finance, administratie, legal en IT. Van een administratief bediende tot een interim manager of CEO: wij brengen u in contact met de mensen die uw bedrijf nog meer doen groeien.

www.roberthalf.be

Met dank aan

Trends Top VOKA

Voor alle vragen, gelieve een e-mail te sturen naar trendsgazellen@roularta.be