header front schrijf je gratis in

Op zoek naar
een (nieuwe) droomjob in IT?

Ontmoet je toekomstige werkgever op Match IT, het enige jobevent in België voor IT-talent en ambitieuze IT-professionals. Maak op een ontspannen manier in een informele setting kennis met vertegenwoordigers van Anankei, Capgemini, Centric, MIVB, ... en vind zo je ideale match!

5 goede redenen om Match IT te bezoeken

INSCHRIJVEN

Wil je ook je toekomstige werkgever op Match IT ontmoeten?
Schrijf je hieronder dan gratis in

Schrijf je hier in

PRAKTISCHE INFO

Time

Donderdag 4 april 2019
16u00 - 18u30

price

Gratis

JOBS & PARTNERS

Gold partners

logo anankei

Silver partners

logo capgemini
logo anankei

Bronze partners

logo willemen group
logo brunel
logo cibg
logo group s
logo uz Brussel
logo cegeka
logo Computerfutures

Gold partners

Nood aan een nieuwe wending in je carrière?
Op zoek naar een nieuwe IT-job?
Wij hebben IT vacatures voor vaste medewerkers en freelance consultants. Neem dus zeker contact met ons op. Wie weet vinden wij elkaar!

www.anankei.com/nl/itjobsforyou

facebook linkedin

Silver partners

Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel evoluerende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen. Voortbouwend op 50 jaar historie en diepgaande sectorkennis, stelt Capgemini organisaties in staat om hun zakelijke ambities te realiseren via een breed palet aan diensten, van strategie tot uitvoering. Capgemini is sterk doordrongen van de overtuiging dat de zakelijke waarde van technologie van en door mensen komt. Het is een multiculturele organisatie van 200.000 medewerkers verspreid over meer dan 40 landen. Capgemini Group rapporteerde in 2017 wereldwijd een omzet van EUR 12,8 miljard.

People matter, results count.
www.capgemini.com
www.capgemini.com/be-en/careers/

facebook twitter linkedin

Centric is het grootste ICT bedrijf van de Benelux met ruim 4500 medewerkers. Centric Staffing Services richt zich op ICT detachering. Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities.

www.centric.eu/BE-NL/WerkenbijCentric

facebook linkedin twitter

WORD TECHNICUS IT&TELECOM BIJ DE MIVB
Brussel in beweging brengen, dat is één zaak. Brussel in beweging houden een andere. En daar kom jij in beeld. Als IT-er & Telecomspecialist megabyte jij je namelijk vast in de telecommunicatie en organisatie van de MIVB, you make IT happen. Kortom, jij regelt het dataverkeer achter het openbaar vervoer.

facebook linkedin

XA in Belgium Our mission? Empower people to live a better life. Our Values? Customer First, Courage, Integrity and One AXA. There is a lot more to AXA Belgium than you might think. In Belgium, we have more than 4,000 employees. We work together with about 4,000 brokers and 670 bank agents whose aim is to move from payer to partner for our 2.9 million clients. At AXA, our employees are our greatest asset. Therefore, a pleasant and modern working atmosphere is crucial to us. Together we seek to foster a diverse and inclusive culture where our thoughts and ideas are valued, respected and appreciated.

The AXA Group
The AXA Group is a worldwide leader in Insurance and Asset Management; we protect and advise our individual and corporate customers at every stage of their life. Providing them with the products and services that meet their insurance, personal protection, savings and wealth management needs. AXA is present in 64 countries and is the number one global insurance brand for the 8th consecutive year. The 165,000 employees and distributors of AXA are committed to serving 107 million clients daily. We are transforming our company from payer to our client’s partner with a great focus on risk prevention. Benefits to be part of AXA’s Digital journey:

 • Experiencing challenges & responsibilities
 • Contributing to the transformation of the insurance business
 • Following an accelerated development path and using online
 • Certified learning platforms (Coursera, LMS, Fopas…)
 • Having attractive working conditions
 • Cooperating with AXA tech communities all over the world
 • Getting in contact with private and public cloud applications
 • Collaborating with different teams in an agile environment

facebook linkedin twitter

Bronze partners


Computer Futures is een internationaal recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van tech-professionals. We bemiddelen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd in een bepaald domein en houden constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Rond deze nieuwe ontwikkelingen organiseren we regelmatig kennisdelingssessies: https://www.computerfutures.com/nl/events Bovendien hechten wij veel waarde aan langetermijnrelaties. We investeren tijd in onze contacten zodat wij hen écht leren kennen en wij zo goed mogelijk in hun recruitmentbehoeften kunnen voorzien.

Ook voeren wij een actief diversiteits- en inclusiebeleid. Computer Futures bevordert en ondersteunt een gelijkere man-vrouwverhouding in de tech-sector. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te kijken naar hoe hun doelen met betrekking tot diversiteit en inclusie op de werkvloer gerealiseerd kunnen worden.

Computer Futures is onderdeel van SThree: wereldleider op het gebied van recruitment. Computer Futures is opgericht in 1986 in Londen en heeft op het moment meer dan 600 medewerkers bij zich werken. Deze medewerkers zijn verspreid over 55 kantoren in 21 landen.

www.computerfutures.com

linkedin twitter

UZ Brussel werkt UZer Friendly

 • Het UZ Brussel telt elk jaar bijna 400.000 patiëntencontacten. Meer dan 3.700 mensen werken de klok rond aan topzorg en maximaal comfort voor patiënten.
 • De backbone is het grote, multidisciplinaire ICT-team dat artsen, verpleegkundigen, paramedici en diensten ondersteunt met hoogtechnologische systemen.
 • Samen met de medische teams verbetert ICT het zorgtraject van de patiënten. Inhouse ontwikkelde applicaties, portals en mobiele toepassingen verhogen hun welzijn en comfort.

www.uzbrusselict.be

facebook linkedin twitter
Brunel
Brunel België, onderdeel van Brunel International, selecteert en begeleidt ervaren hoogopgeleide specialisten in Engineering, ICT en Life Sciences voor Belgische bedrijven, multinationals, banken en verzekeringen en aan de overheid voor korte en lange-termijnopdrachten.

Opererend vanuit een eigen internationaal netwerk van 106 kantoren in 37 landen voorziet Brunel haar specialisten van verschillende projecten, aangepast aan persoonlijke voorkeuren, interesses, talenten en gewenste regio en klanten van de juiste, gespecialiseerde kennis en extra capaciteit en dit zowel lokaal als internationaal.

www.brunel.be/vacatures

facebook linkedin twitter
cibg
Het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest (CIBG) is de IT-partner van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De informatici in dienst van het Centrum worden voor uiteenlopende IT-projecten – met name ontwikkeling, netwerk- en telecomsystemen, IT-bijstand en -advies, en geomatica – ingezet bij de verschillende openbare instellingen en spelers binnen het Brussels Gewest.

cibg.brussels/nl/jobs

facebook linkedin twitter
cegeka
Het is de missie van Cegeka om onze klanten te helpen slagvaardig en winstgevend te zijn in een wereld waar de spelregels voortdurend veranderen.
Dat doen wij door C-level beslissingsnemers te ‘ontzorgen’ op het vlak van IT en hen te helpen om tot in de kern digitaal te worden.

www.cegeka.com/jobs-belgie-nederland/

facebook linkedin twitter

GIAL, stelt zijn diensten en informaticaproducten aan de openbare instellingen voor. Het aanbod van diensten gaat van het beheer van de infrastructuur en computerparken tot het opzetten van turnkey-oplossingen. Tot haar referenties telt men de Stad Brussel, de OCMW's, de grondregies en de openbare bibliotheken van het Brusselse Gewest en Wallonië. Om een hoog kwaliteitsniveau te waarborgen, baseert GIAL zich op normen zoals PRINCE2 en ITIL.

www.gial.be/vacatures


facebook linkedin twitter
Fidea
Fidea is een nationale verzekeringsmaatschappij met een uitgebreid gamma van verzekeringsproducten en -concepten in Niet-Leven en Leven voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Die biedt Fidea aan via een breed netwerk van onafhankelijke verzekeringsbemiddelaars en agenten van bankverzekeringspartners Crelan en Bank Nagelmackers. Fidea slaagt erin om elke medewerker een familiale aanpak in een toegankelijke werksfeer te garanderen. Naast de hoofdzetel in centrum Antwerpen beschikt Fidea ook over een regionale zetel in Braine-l’Alleud.
Hoofdkantoor: Fidea NV, Delacenseriestraat 1, 2018 Antwerpen
tel.: 03/203 85 11

www.fidea.be/splash

facebook linkedin twitter
Argenta
Argenta is een bank- en verzekeringsgroep die in België, Nederland en Luxemburg actief is. Wij bieden spaar- en beleggingsproducten, kredieten en verzekeringen aan en richten ons daarbij vooral op gezinnen. Wij werken met een uitgebreid netwerk van zelfstandige kantoorhouders. Vandaag zijn we de op vier na grootste bank in België. Met ongeveer duizend interne medewerkers is Argenta één van de grootste werkgevers in Antwerpen. Argenta is ambitieus. We blijven groeien. Daarom zoeken we nieuw talent. Talent zoals jij!

Wat we jou te bieden hebben?
Een eigenzinnige bedrijfscultuur gebaseerd op zorgvuldig gekozen waarden. We bieden je een duidelijk kader. Zo kun je samen met je collega’s straffe resultaten neerzetten. Niet alleen voor Argenta als bedrijf, maar ook voor jezelf. Want we geven je alle kansen om te groeien. Als persoon en als medewerker.

www.Argentajobs.be

facebook linkedin
Cheops
Cheops is een referentiespeler in IT & Business Technology Services. Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Met bewezen technologie maken we bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 300 medewerkers.

Ben je iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en hou je ervan om uit je comfortzone te treden? Dan ben je bij Cheops aan het juiste adres. Bij Cheops kom je terecht in een community van gedreven en betrokken mensen. We zijn een bedrijf dat groei en succes nastreeft, en de ideale plek biedt om je talent te ontwikkelen en een future proof carrière uit te bouwen.

cheops.com/jobs

facebook linkedin twitter
Wolters Kluwer
Wolters Kluwer N.V. (AEX: WKL) is a global leader in information services and solutions for professionals in the health, tax and accounting, risk and compliance, finance and legal sectors. We help our customers make critical decisions every day by providing expert solutions that combine deep domain knowledge with specialized technology and services. Wolters Kluwer reported 2017 annual revenues of €4.4billion. The company, headquartered in Alphen aan den Rijn, the Netherlands, serves customers in over 180 countries, maintains operations in over 40 countries and employs 19,000 people worldwide. Wolters Kluwer shares are listed on Euronext Amsterdam (WKL) and are included in the AEX and Euronext 100 indices. For more information about our solutions and organization, visit www.wolterskluwer.com, follow us on Twitter, Facebook, and LinkedIn.

In our specific business unit, Wolters Kluwer Governance, Risk and Compliance we possess deep insight into the industry, providing governance, risk and compliance programs and solutions to more than 15,000 financial services organizations worldwide. More than 400 in-house experts - former regulators and compliance officers, risk analysts, lawyers and financial industry specialists – embed their knowledge and expertise in every service or solution so that financial organizations can be confident they are managing their organization's Finance, Risk and Regulation needs effectively. Despite rapidly changing industry conditions, financial organizations can rest assured knowing that Wolters Kluwer is able to invest and quickly respond to market needs, with financial stability for the long term.

www.wolterskluwerfs.com/careers.aspx

Credendo
Credendo is een Europese kredietverzekeringsgroep die aanwezig is op het hele continent en actief in alle segmenten van de verzekering van kredietrisico’s en politieke risico’s. De groep biedt een waaier aan producten die risico's over de hele wereld dekken.

Wij zijn de eerste keuze als partner voor de dekking van risico's bij handel en investeringen in de reële economie en om de financiering van dergelijke transacties te bevorderen.

Turning uncertainties into opportunities.

credendo.csod.com/

linkedin twitter
FOD
De FOD Financiën heeft een enorme variatie aan verschillende diensten en levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Zo heb je de kans om je kennis en competenties optimaal aan te wenden in een job die jou ligt en waarmee je mee een verschil maakt in de samenleving. We geven onze medewerkers veel vrijheid in de uitoefening van hun vaardigheden.
We hebben regelmatig IT-profielen nodig om applicaties te ontwikkelen die nuttig zijn voor de burger, zoals Tax-On-Web, MyMinfin of Biztax.

www.jobfin.be/nl/onze-jobs
egovselect.be/nl

facebook linkedin twitter
GroupS
Als HR-partner ondersteunt Group S zelfstandigen en werkgevers bij de opstart van hun onderneming en in hun dagelijkse sociale administratie. Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt.
Naast het ondernemingsloket ‘Formalis’, het fonds voor zelfstandigen, het kinderbijslagfonds en het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HRM diensten en sociaaljuridische begeleiding. Om de loon- en personeelsadministratie voor werkgevers te vereenvoudigen, heeft Group S ook haar eigen onlinetools ontwikkeld.

www.groups.be/1_59731.htm

facebook linkedin twitter
Roularta
Roularta Media Group wil als multimediabedrijf op een duurzame manier waarde creëren ten voordele van haar lezers, surfers, kijkers, luisteraars, haar klanten-adverteerders, haar medewerkers en aandeelhouders. RMG lanceerde in de voorbije decennia de grootste kranten van het land : Deze Week en De Zondag. Roularta Media Group creëert magazines waaronder Knack en is voortdurend bezig met het uitbouwen van digitale initiatieven zoals Roularta Digital, Storesquare,...

mijntoekomstbij.roularta.be/nl

facebook linkedin
ASP
Managed Services zijn onze core business. Wij zijn gespecialiseerd in bepaalde technologieën en implementeren producten zoals Dell (Servers, Networking & Storage), VMware, Cisco, Checkpoint, Microsoft Azure (cloud). Daarnaast implementeren we, als ServiceNow partner, de meest innovatieve oplossingen in een snel groeiend platform.
Uiteraard zijn onze medewerkers onze belangrijkste troeven. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gepassioneerd door IT? Word je graag uitgedaagd door de noden van onze klanten? Leergierig? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Surf naar www.asp.be/careers en ontdek jouw carrière mogelijkheden.

www.asp.be/careers

facebook twitter linkedin
IRIS
IRIS Group vertrouwt op een welgekende reputatie van innovatie en het opbouwen van de toekomst samen met partners en klanten door een compleet assortiment van innovatieve technologische oplossingen, producten en diensten aan te bieden.
Ons doel is om particulieren, professionele organisaties, overheidsinstanties en internationale instellingen te helpen hun informatie beter te beheren en hun belangrijkste bedrijfsmiddelen in digitale gegevens om te zetten, gemakkelijk te archiveren, eenvoudig te delen en eenvoudig te converteren in waardevolle en bruikbare inhoud.
In het kort: met IRIS Group gaat u digitaal!

iriscorporate.com/careers/

linkedin twitter
Engie
ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten.

ENGIE Cofely geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer en biedt technische oplossingen voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters.

ENGIE Electrabel produceert en verkoopt elektriciteit aan particulieren, professionele verbruikers, KMO’s, grote ondernemingen en openbare instellingen.

ENGIE Axima ontwerpt en onderhoudt klimaatregelings-en brandbeveiligingsinstallaties.

ENGIE Fabricom ontwerpt, realiseert en onderhoudt multitechnische installaties.

www.jobs.engie.com/belgium

facebook twitter linkedin
real dolmen
An employer you really want to work for!
Not only is Realdolmen, a Gfi Group Company, a no-nonsense, solid, stable and experienced company with great in-house knowledge and expertise, but we also put our employees first: every individual receives the attention they need. ‘Heart for People’ is more than just words for us – it’s one of our very core values.
Satellite offices, extensive training opportunities, work-life balance, competence reviews and career opportunities: these are no empty promises for us. Our organization attaches great importance to diversity. We guarantee an objective selection process, whereby candidates are tested and selected solely on the basis of their qualities and skills.
With us it’s all about you!

iriscorporate.com/careers/

facebook linkedin twitter
Calibrate
Calibrate is een Full Service Digital Agency dat inmiddels reeds 14 jaar actief is. Al sinds 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in webtechnologie en zijn we als een gezond bedrijf langzaam maar zeker gegroeid naar een web agency met meer dan 60 enthousiaste medewerkers. Wij specialiseren ons in strategische begeleiding en de uitwerking van projecten rond user experience design, content management websites in Drupal en custom webdevelopment met PHP en Javascript frameworks.

www.calibrate.be/jobs

facebook linkedin twitter
Design
Development & Programming
System, Infra & Networking Engineer
Project / Program Management
Business / Functional Analysis
BI, Big Data & Data Analytics
Helpdesk & support
Digital / Online Marketing
IT Management
Student
Other
GOLD PARTNERS
meer info
SILVER PARTNERS
meer info
meer info
meer info
meer info
BRONZE PARTNERS
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info