Concept

Vrienden van de Smaak is een rondreizende culinaire belevenis op unieke plekjes in België.
Op buitengewone en exclusieve locaties geniet u tijdens een ‘sharing’ viergangendiner van streek- en seizoensgebonden gerechten, met passie bereid door avontuurlijke (sterren)chefs. In een inspirerend kader, gezeten aan één lange tafel.

De beste Belgische chefs wagen zich voor één keer buiten de muren van hun eigen restaurantkeuken. Enkele van onze chefs: Roger Souvereyns, Michaël Vrijmoed, Sofie Dumont, Giovani Oosters, Thijs Vervloet, Tim Boury, Wout Bru, Arabelle Meirlaen, Jeroen De Pauw ...

Onze lange tafel stond al op prachtige locaties, buiten én binnen, zoals boven op een mijnterril, bij een emaillerie, in het stadhuis van Brussel, tussen de wijnranken, op het strand, in een kloostertuin, bij een kasteelhoeve, in een boomgaard, langs de Damse Vaart, in een fort … Welke verborgen parels ontdekken we dit jaar?

Bereid u voor op een onvergetelijke avond vol onverwachte ontmoetingen met disgenoten die de liefde voor het culinaire delen.
Schuift u mee aan?

Ook voor bedrijven

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring om jouw klanten, personeel en zakenpartners mee in de watten te leggen?
Als bedrijf of organisatie kunt u nu ook een Vrienden van de Smaak-diner boeken, exclusief voor jouw genodigden. Laat uw gasten aanschuiven aan onze lange tafel. Het originele concept en de losse sfeer zorgen onmiddellijk voor gespreksstof, goed voor een avond vol boeiende en ongedwongen gesprekken. Het lekkere eten, bereid door onze topchef, en de uitzonderlijke locatie garanderen een uniek diner waarover nog lang zal worden nagepraat.

Interesse? Stuur snel een mailtje naar vriendenvandesmaak@knackweekend.be

Wil u partner worden van Vrienden van de Smaak? Bekijk hier de mogelijkheden.

Cadeaubon

Je ouders, je geliefde, je beste vrienden, je zakenpartner of eender wie een bijzondere dinerervaring cadeau doen?
Met een cadeaubon van Vrienden van de Smaak schenk je hen een memorabele avond.
Onze cadeaubonnen zijn niet locatiegebonden en kosten € 135 per persoon.

Vraag ze aan via vriendenvandesmaak@knackweekend.be