Stel je voor: een zachte zomeravond, één lange tafel op een unieke plek, gasten van over het hele land, de zon die langzaam ondergaat en een topchef die in de openlucht staat te koken met producten van de lokale boer...

Ontdek hier alle data, locaties en chefs van onze zomertour 2017.

Sfeerbeelden

Concept

Vrienden van de Smaak is een unieke dinerbeleving die heel België doorkruist.

Op de meest buitengewone, ongerepte en exclusieve plekjes plaatsen we onze lange tafel om u te laten genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring. In de openlucht, tussen de fruitbomen, in de kloostertuin of met zicht op het mooiste panorama van Vlaanderen. We hebben de zon besteld voor elk diner, maar mocht ze het laten afweten, dan voorzien we een alternatief plekje.
Tijdens een rondleiding op het domein krijgt u meteen ook het verhaal achter de unieke locatie mee.

De beste Belgische chefs wagen zich voor één keer buiten de muren van hun eigen restaurantkeuken. Enkele van onze chefs: Roger Souvereyns, Wout Bru, Sofie Dumont, Giovani Oosters, Thijs Vervloet, Yannick Van Aeken, Arabelle Meirlaen...

Lokale producten vinden de weg naar het bord: kruiden uit de moestuin van de gastvrouw, appels van de boomgaard verderop, verse geitenkaas en vlees van de lokale kweker.
Elk diner biedt plaats aan ongeveer honderd Vrienden van de Smaak. Met uw familie, de buren, vrienden én een heleboel onbekende tafelgenoten.

Geniet van interessante ontmoetingen in een ongedwongen sfeer tijdens het 5-gangen sharing diner, bereid door de beste chefs van België.

Schuift u mee aan?

Voor bedrijven

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring om jouw klanten, personeel en zakenpartners mee in de watten te leggen?
Als bedrijf of organisatie kun je nu ook een Vrienden van de Smaak-diner boeken, exclusief voor jouw genodigden. Laat je gasten aanschuiven aan onze lange tafel. Het originele concept en de losse sfeer zorgen onmiddellijk voor gespreksstof, goed voor een avond vol boeiende en ongedwongen gesprekken. Het lekkere eten, bereid door onze topchef, en de uitzonderlijke locatie garanderen een uniek diner waarover nog lang zal worden nagepraat.

Interesse? Stuur snel een mailtje naar vriendenvandesmaak@knackweekend.be

Wil u partner worden van Vrienden van de Smaak? Bekijk hier de mogelijkheden.

Cadeaubon

Je ouders, je geliefde, je beste vrienden, je zakenpartner of eender wie een bijzondere dinerervaring cadeau doen?
Met een cadeaubon van Vrienden van de Smaak schenk je hen een memorabele avond.
Onze cadeaubonnen zijn niet locatiegebonden en kosten € 126,5 per persoon.

Vraag ze aan via vriendenvandesmaak@knackweekend.be