Knack lezersvoordeel

Asterix, Obelix en Heroïx

De grote Asterix-verzamelbox

Bij Toutatis! De hilarische gevechten met de Romeinen, de steeds terugkerende piraten, de anachronismen waarbij hedendaagse personen en situaties in de oudheid worden geplaatst, de immer verguisde bard Assurancetourix, de knipoogjes naar de Romeinse en Gallische cultuur en geschiedenis, de vele woordspelingen, Obelix en zijn toverdrank.
Het blijft een magische cocktail voor de meest succesvolle stripreeks ooit!

Knack verzamelde de eerste 20 Asterix-strips in 10 luxehardcoveralbums.
Gebundeld in een kwaliteitsvol luxefoedraal haalt u een legendarische stripcollectie in huis die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Asterix, Obelix en Idefix op de verzamelbox

INHOUD: 10 albums - 20 strips

1. Asterix de Galliër / Het Gouden snoeimes - 2. Asterix en de Goten / Asterix als gladiator - 3. Asterix en de Ronde van Gallië / Asterix en Cleopatra - 4. De strijd van de stamhoofden / Asterix bij de Britten - 5. Asterix en de Noormannen / Asterix als legioensoldaat - 6. Asterix en het ijzeren schild / Asterix en de Olympische Spelen - 7. Asterix en de koperen ketel / Asterix in Hispania - 8. De intrigant / Asterix en de Helvetiërs - 9. De Romeinse lusthof / De lauwerkrans van Caesar - 10. De ziener / Asterix op Corsica

Nu voor €89,00