Dolomiti Superski behoort met 12 skigebieden, 457 skiliften en ruim 1200 pistekilometers tot de grootste skiregio ter wereld. De skigebieden liggen aan de zuidoostkant van de Alpen, middenin het UNESCO Werelderfgoed van de Dolomieten. Dat maakt dat je hier veel kans hebt op zon tijdens het skiën. De gebieden zijn sneeuwzeker, maar valt de hoeveelheid sneeuw tegen, dan kan men meer dan 90% van de pistes kunstmatig besneeuwen.

De skigebieden van Dolomiti Superski zijn veelzijdig en hebben voor ieder type wintersporter wel iets te bieden. Zowel families met kinderen als beginners, gevorderden en freeriders kunnen in de skigebieden uit de voeten. Niet alleen geniet je hier van heerlijke, brede pistes, maar ook van fantastische skitochten, leuke activiteiten, een indrukwekkend landschap, Italiaanse gezelligheid en heerlijk eten. Kortom, is een ideale bestemming voor een fijne skivakantie!

De 12 skigebieden en ruim 1200 pistekilometers ontdek je niet zomaar. Een leuke manier om dat te doen is door middel van een skisafari. In 7 dagen ontdek je meerdere skigebieden van Dolomiti Superski. Je kunt kiezen uit twee verschillende varianten: een luxe skisafari met culinaire hoogstandjes, wijnproeverijen en vijfsterrenhotels of een gewone variant. Onder begeleiding van een gids ontdek je de prachtige pistes en bijzondere landschappen van Dolomiti Superski.
Meer informatie over de skisafari vind je hier ›

Een skivakantie naar de skigebieden van Dolomiti Superski betekent ook genieten van culinaire verassingen. In de keuken vind je niet alleen mediterrane smaken, maar ook gerechten met Venetiaanse, Tiroler en Ladinische invloeden. Stuk voor stuk recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven en zijn bereid met de beste lokale ingrediënten. In Dolomiti Superski regio vind je meer dan 400 berghutten en maar liefst 14 restaurants met Michelinsterren.
Lees hier meer over de specialiteiten van de Dolomiti Superski ›

Tijdens een skivakantie in Dolomiti Superski valt veel te ontdekken. Een leuke manier om dat te doen is met een skitocht. Je vindt drie mooie tochten in de regio. Allereerst de wereldberoemde Sella Ronda. De skitocht heeft een lengte van 40 kilometer en neemt je mee langs het imposante Sellamassief. Twee minder bekende, maar minstens zo mooie skitochten zijn de Giro della Grande Guerra (31 km) en Giro delle Cime (34 km).
Lees hier meer over Dolomiti Superski ›

Een skivakantie naar Dolomiti Superski is pas echt compleet met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Drie topdeals vind je hier:

  • Dolomiti Super Première: bij een 4-daagse skipas krijg je één dag gratis. De aanbieding is geldig vanaf 4 overnachtingen van 25/11/2017 tot 23/12/2017.
  • Dolomiti Super Sun: van 17/3/2018 tot het einde van het seizoen krijg je de 7e nacht gratis en voor een 6-daagse skipas betaal je de prijs van 5 dagen.
  • Dolomiti Super Classics: woon de wedstrijden bij van de FIS Ski World Cup.