fist

gaat op zoek naar

Ben jij student aan een hogeschool of universiteit? Volg je de actualiteit op de voet?
Speel dan nu mee met de online voorrondes, kwalificeer je voor de halve finales en doe een gooi naar de titel van Strafste Student 2018.

Een strijd voor eeuwige roem en fantastische prijzen!

 

De Strafste Student is een actualiteitsquiz van Knack. Via de online voorrondes dagen we je uit om je kennis te bewijzen aan de hand van 20 multiplechoicevragen over de actualiteit. Op basis van jouw score en tijd kwalificeer je je misschien voor de halve finales in de stad van jouw keuze.

Halve finale I:
dinsdag 4/12
@ Kinepolis Leuven
Halve finale II:
woensdag 5/12
@ Kinepolis Gent


In die halve finales neem je het samen met jouw buddy op tegen de sterkste studenten van Vlaanderen. Opgelet, choose your buddy wise: je partner in de halve finale zal je ook moeten vergezellen als je je kwalificeert voor de finale!

Finale:
woensdag 12/12
@ Secret Location, Antwerpen


VRT-journalist Aster Nzeyimana presenteert de halve finales en de finale die je zal spelen via een tablet.

 

Bekijk hier de foto's van de finale!

PRIJZENPOT

surfplank

Maak kans op een VIP all-in Surf Holiday van 7 nachten in het Spaanse Zarautz voor 4 personen, halfpension en transport inbegrepen.

In samenwerking met BoardX.

Tweede en derde prijs:

Een citytrip naar Amsterdam, Berlijn, Keulen, Londen of Parijs (2 overnachtingen) voor 4 personen inclusief ontbijt en vervoer.

In samenwerking met Mise en Place.

Als je in de halve finales bij de eerste drie teams bent, krijg je elk een duo pass voor het International TV Series Festival ‘Are You Series?’ van Bozar.

hat left

CONTACT

Vragen?

Contacteer ons via
info@destrafstestudent.be

hat right