header front schrijf je gratis in

Op zoek naar
een (nieuwe) droomjob in IT?

Ontmoet je toekomstige werkgever op Match IT, het enige jobevent in België voor IT-talent en ambitieuze IT-professionals. Maak op een ontspannen manier in een informele setting kennis met vertegenwoordigers van Anankei, Capgemini, Centric, MIVB, ... en vind zo je ideale match!

5 goede redenen om Match IT te bezoeken

INSCHRIJVEN

Wil je ook je toekomstige werkgever op Match IT ontmoeten?
Schrijf je hieronder dan gratis in

Schrijf je hier in

PRAKTISCHE INFO

Time

Donderdag 4 april 2019
16u00 - 18u30

price

Gratis

JOBS & PARTNERS

Gold partners

logo anankei

Silver partners

logo capgemini
logo anankei

Bronze partners

logo willemen group
logo brunel
logo cibg
logo group ss
logo uz Brussel
logo cegeka
logo Computerfutures

Gold partners

Nood aan een nieuwe wending in je carrière?
Op zoek naar een nieuwe IT-job?
Wij hebben IT vacatures voor vaste medewerkers en freelance consultants. Neem dus zeker contact met ons op. Wie weet vinden wij elkaar!

www.anankei.com/nl/itjobsforyou

facebook linkedin

Silver partners

Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel evoluerende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen. Voortbouwend op 50 jaar historie en diepgaande sectorkennis, stelt Capgemini organisaties in staat om hun zakelijke ambities te realiseren via een breed palet aan diensten, van strategie tot uitvoering. Capgemini is sterk doordrongen van de overtuiging dat de zakelijke waarde van technologie van en door mensen komt. Het is een multiculturele organisatie van 200.000 medewerkers verspreid over meer dan 40 landen. Capgemini Group rapporteerde in 2017 wereldwijd een omzet van EUR 12,8 miljard.

People matter, results count.
www.capgemini.com
www.capgemini.com/be-en/careers/

facebook twitter linkedin

Centric is het grootste ICT bedrijf van de Benelux met ruim 4500 medewerkers. Centric Staffing Services richt zich op ICT detachering. Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities.

www.centric.eu/BE-NL/WerkenbijCentric

facebook linkedin twitter

WORD TECHNICUS IT&TELECOM BIJ DE MIVB
Brussel in beweging brengen, dat is één zaak. Brussel in beweging houden een andere. En daar kom jij in beeld. Als IT-er & Telecomspecialist megabyte jij je namelijk vast in de telecommunicatie en organisatie van de MIVB, you make IT happen. Kortom, jij regelt het dataverkeer achter het openbaar vervoer.

facebook linkedin

Bronze partners


Computer Futures is een internationaal recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van tech-professionals. We bemiddelen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd in een bepaald domein en houden constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Rond deze nieuwe ontwikkelingen organiseren we regelmatig kennisdelingssessies: https://www.computerfutures.com/nl/events Bovendien hechten wij veel waarde aan langetermijnrelaties. We investeren tijd in onze contacten zodat wij hen écht leren kennen en wij zo goed mogelijk in hun recruitmentbehoeften kunnen voorzien.

Ook voeren wij een actief diversiteits- en inclusiebeleid. Computer Futures bevordert en ondersteunt een gelijkere man-vrouwverhouding in de tech-sector. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te kijken naar hoe hun doelen met betrekking tot diversiteit en inclusie op de werkvloer gerealiseerd kunnen worden.

Computer Futures is onderdeel van SThree: wereldleider op het gebied van recruitment. Computer Futures is opgericht in 1986 in Londen en heeft op het moment meer dan 600 medewerkers bij zich werken. Deze medewerkers zijn verspreid over 55 kantoren in 21 landen.

www.computerfutures.com

linkedin twitter

UZ Brussel werkt UZer Friendly

  • Het UZ Brussel telt elk jaar bijna 400.000 patiëntencontacten. Meer dan 3.700 mensen werken de klok rond aan topzorg en maximaal comfort voor patiënten.
  • De backbone is het grote, multidisciplinaire ICT-team dat artsen, verpleegkundigen, paramedici en diensten ondersteunt met hoogtechnologische systemen.
  • Samen met de medische teams verbetert ICT het zorgtraject van de patiënten. Inhouse ontwikkelde applicaties, portals en mobiele toepassingen verhogen hun welzijn en comfort.

www.uzbrusselict.be

facebook linkedin twitter
Brunel
Brunel België, onderdeel van Brunel International, selecteert en begeleidt ervaren hoogopgeleide specialisten in Engineering, ICT en Life Sciences voor Belgische bedrijven, multinationals, banken en verzekeringen en aan de overheid voor korte en lange-termijnopdrachten.

Opererend vanuit een eigen internationaal netwerk van 106 kantoren in 37 landen voorziet Brunel haar specialisten van verschillende projecten, aangepast aan persoonlijke voorkeuren, interesses, talenten en gewenste regio en klanten van de juiste, gespecialiseerde kennis en extra capaciteit en dit zowel lokaal als internationaal.

www.brunel.be/vacatures

facebook linkedin twitter
cibg
Het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest (CIBG) is de IT-partner van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De informatici in dienst van het Centrum worden voor uiteenlopende IT-projecten – met name ontwikkeling, netwerk- en telecomsystemen, IT-bijstand en -advies, en geomatica – ingezet bij de verschillende openbare instellingen en spelers binnen het Brussels Gewest.

cibg.brussels/nl/jobs

facebook linkedin twitter
cegeka
Cegeka, een Trusted IT-partner in tijden van Digitale Transformatie
Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische aanpak. We willen een betrouwbare raadgever zijn voor onze klanten die hun IT-oplossingen willen afstemmen op bedrijfsdoelstellingen die meerwaarde creëren.

www.cegeka.be/jobs

facebook linkedin

GIAL, stelt zijn diensten en informaticaproducten aan de openbare instellingen voor. Het aanbod van diensten gaat van het beheer van de infrastructuur en computerparken tot het opzetten van turnkey-oplossingen. Tot haar referenties telt men de Stad Brussel, de OCMW's, de grondregies en de openbare bibliotheken van het Brusselse Gewest en Wallonië. Om een hoog kwaliteitsniveau te waarborgen, baseert GIAL zich op normen zoals PRINCE2 en ITIL.

www.gial.be/vacatures


facebook linkedin twitter
Fidea
Fidea is een nationale verzekeringsmaatschappij met een uitgebreid gamma van verzekeringsproducten en -concepten in Niet-Leven en Leven voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Die biedt Fidea aan via een breed netwerk van onafhankelijke verzekeringsbemiddelaars en agenten van bankverzekeringspartners Crelan en Bank Nagelmackers. Fidea slaagt erin om elke medewerker een familiale aanpak in een toegankelijke werksfeer te garanderen. Naast de hoofdzetel in centrum Antwerpen beschikt Fidea ook over een regionale zetel in Braine-l’Alleud.
Hoofdkantoor: Fidea NV, Delacenseriestraat 1, 2018 Antwerpen
tel.: 03/203 85 11

www.fidea.be/splash

facebook linkedin twitter
Argenta
Argenta is een bank- en verzekeringsgroep die in België, Nederland en Luxemburg actief is. Wij bieden spaar- en beleggingsproducten, kredieten en verzekeringen aan en richten ons daarbij vooral op gezinnen. Wij werken met een uitgebreid netwerk van zelfstandige kantoorhouders. Vandaag zijn we de op vier na grootste bank in België. Met ongeveer duizend interne medewerkers is Argenta één van de grootste werkgevers in Antwerpen. Argenta is ambitieus. We blijven groeien. Daarom zoeken we nieuw talent. Talent zoals jij!

Wat we jou te bieden hebben?
Een eigenzinnige bedrijfscultuur gebaseerd op zorgvuldig gekozen waarden. We bieden je een duidelijk kader. Zo kun je samen met je collega’s straffe resultaten neerzetten. Niet alleen voor Argenta als bedrijf, maar ook voor jezelf. Want we geven je alle kansen om te groeien. Als persoon en als medewerker.

www.Argentajobs.be

facebook linkedin
Cheops
Cheops is een referentiespeler in IT & Business Technology Services. Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Met bewezen technologie maken we bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 300 medewerkers.

Ben je iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en hou je ervan om uit je comfortzone te treden? Dan ben je bij Cheops aan het juiste adres. Bij Cheops kom je terecht in een community van gedreven en betrokken mensen. We zijn een bedrijf dat groei en succes nastreeft, en de ideale plek biedt om je talent te ontwikkelen en een future proof carrière uit te bouwen.

cheops.com/jobs

facebook linkedin twitter
Credendo
Credendo is een Europese kredietverzekeringsgroep die aanwezig is op het hele continent en actief in alle segmenten van de verzekering van kredietrisico’s en politieke risico’s. De groep biedt een waaier aan producten die risico's over de hele wereld dekken.

Wij zijn de eerste keuze als partner voor de dekking van risico's bij handel en investeringen in de reële economie en om de financiering van dergelijke transacties te bevorderen.

Turning uncertainties into opportunities.

credendo.csod.com/

linkedin twitter
FOD
De FOD Financiën heeft een enorme variatie aan verschillende diensten en levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Zo heb je de kans om je kennis en competenties optimaal aan te wenden in een job die jou ligt en waarmee je mee een verschil maakt in de samenleving. We geven onze medewerkers veel vrijheid in de uitoefening van hun vaardigheden.
We hebben regelmatig IT-profielen nodig om applicaties te ontwikkelen die nuttig zijn voor de burger, zoals Tax-On-Web, MyMinfin of Biztax.

www.jobfin.be/nl/onze-jobs
egovselect.be/nl

facebook linkedin twitter
Design
Development & Programming
System, Infra & Networking Engineer
Project / Program Management
Business / Functional Analysis
BI, Big Data & Data Analytics
Helpdesk & support
Digital / Online Marketing
IT Management
Student
Other
GOLD PARTNERS
meer info
SILVER PARTNERS
meer info
meer info
meer info
BRONZE PARTNERS
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info
meer info